Skip to main content
  • sensation wild
  • 21.02.2013.

Sensation predstavlja životinjsku stranu

Koncept životinjskog carstva, najpoznatiju zabavu u bijelom ove godine čini strastvenom i zavodljivom. Sensation kreće na novu svjetsku turneju iz Amsterdama i posjetit će 20 zemalja diljem svijeta.

Naslovna foto

sensation wild

Into The Wild“ moto je ovogodišnje serije Sensation partija koji startaju nizozemskom premijerom 06. 07. 2013. u amsterdamskoj Areni. ''Into the Wild 'uspoređuje noćni život u 2013. s univerzalnim zakonima životinjskog carstva" – kaže osnivač Duncan Stutterheim. U potrazi za plijenom, uživanjem u lovu i kasnije slavljem pobjede. Amsterdam Arena će biti pretvorena u bijelu oazu, a za promjenu stadion će poprimiti avatar poput džungle. Lightshow i pirotehnika između ostalog, stvorit će futurističku atmosferu.

{youtube}89bmDiXmlcA{/youtube}

Ono što je započelo 2000. u amsterdamskoj Areni ove godine u novom obliku prelazi na još veću razinu, s obveznim bijelim dress kodom, ali i svime što ovu zabavu čini toliko senzacionalnom.

Prodaja ulaznica za prvi „Into The Wild“ Sensation u Amsterdamu počinje 30.03.2013. preko službene stranice sensation.com. Prije Amsterdama, Sensation dolazi u Prag u Češku, gdje vas vodimo u sklopu aranžmana koje organizira Klubska Scena Travel i portal Gremonaparty.com

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2