Skip to main content
  • 27.01.2012.

Sensation se vraća u Beograd 12. svibnja

Sensation se vraća u Beograd 12. svibnja, ovaj put sa potpuno novim konceptom pod nazivom "Innerspace". Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation Beograd 2011


Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počinje u subotu 28. siječnja od 15h i trajat će do 5. veljače na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regiji, kao i na stranici www.tickets.rs. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 €.
{youtube}pjXjq2bVuQA{/youtube}

Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 6. veljače, od 10h na sensation.com.

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podiju za ples: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovdje. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa nevjerovatnih iskustava u kojima posetitelje vezuje kolektivna svijest o vlastitoj unutrašnjoj ljepoti.

Klubska Scena priprema neobično putovanje iz Hrvatske na Sensation. Detalji će biti poznati uskoro.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2