Skip to main content
  • papaya
  • 3.01.2013.

Sezona na Zrću počinje već na proljeće

Nova je godina počela, pa je po uzoru na svjetsku meku elektronske glazbe Ibizu, gdje se sezona partijanja otvara već posljednji tjedan svibnja i Zrće spremno za prve partije prije udarnog ljeta.

Naslovna foto

papaya

Papaya je tako najavila svoj „Papaya Spring Opening“ event koji će trajati od 29.05. – 02.06.2013. kao prvi događaj koji će napraviti uvertiru za velika imena, i kako oni kažu još bolju sezonu.
{youtube}6PZYJsG63w4{/youtube}

Uz već  potvrđene festivale koji se vraćaju na našu obalu i ove godine, ovaj uvodni party glazbeno će upotpuniti rezidenti Papaye, zatim hrvatsko – slovenski DJ duo Vanillaz kojeg čine Marc Bucca i Miha Pajk, strani dvojac Rafael Ximenez iz Madrida i Mikio iz Tokyo koji zajedno čine DJ Team Plastik Funk, te zadnji dan 02. lipnja nastupa 22-godišnji francusko-švicarski DJ i producent Chris Willsman. Posjetitelje očekuju kombinacije elektro-house glazbe, a u narednim će se mjesecima line up dodatno popunjavati.

{youtube}Jtaf94kW-jM{/youtube}

Na Ibizi početni i završni partiji slove kao najbolji, pa ako želite provjeriti koliko je Zrće uspjelo u tome i ako niste ljubitelj pretjeranih vreva u srcu sezone, Papaya je obećala otvorenje sezone u laganom proljetnom stilu.

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju