Skip to main content
  • share conference
  • 18.10.2012.

Share konferencija na filmu

Samo nekoliko dana nakon prve Share konferencije održane u Beirutu i šest mjeseci nakon druge po redu Share konferencije u Beogradu predstavljen je dokumentarni film o tom događaju.

Naslovna foto

Share Conference

Kratki rezovi najinteresantnijih predavanja, diskusija, neformalnih dijaloga, ali i vjenčanja u prostorima Doma omladine obogaćeni su uzbudljivim kadrovima noćnog i jutarnjeg programa koji je živio beogradskim klubovima posljednjeg vikenda u travnju 2012., ali i atmosferom prve Share konferencije nedavno održane u Beirutu.

{youtube}trUFFmo-C1Q{/youtube}
 
Premijera filma „Share.mov II“ održala se prošle nedelje u Beirutu,digitalno izdanje od danas je dostupno na Internetu, a film se može i besplatno preuzeti. Reditelj filma „Share.mov II“ je Vladimir Milovanović, a ovo je nastavak vrlo uspješnog prvog dijela filma, koji je predstavio tada potpuno novi koncept Share konferencije. Film u cijelosti pogledajte ovdje.

Izvor: Urban Bug

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk