Skip to main content
  • alt
  • 6.03.2015.

Slovenski Eco i fenomenalni techno lineup

Skok preko granice za golemu trodnevnu festivalsku avanturu na kojoj te čekaju majstori pulteva sa samoga vrha. Nemojte zamjeriti ako kažemo može!

 
Od 24. – 26. srpnja naši slovenski susjedi pripremaju golemu feštu u Opatjem Selu u Novoj Gorici. Već 7. godinu za redom sipaju najbolji tehno kroz golema ozvučenja masi tisuća i tisuća rasplesanih tijela.

alt

 
Ove godine iza pulteva vještinu bruse i prste pucaju najbolji techno masjtori i vile koje svijet ima za ponuditi pa kofere za Eco pakiraju: Dubfire, Jeff Mills, The Advent, Industrialyzer, Marika Rossa, Pet Duo, Fernanada Martinis, David Moleon, Horacio Cruz, Cesar Almena, Nuke, Gumja, DJ Link, Instigator, Carol' Fairy, Hoozy, naš Ogi i Vetax. Tu će biti i MC Matos, ali i specijalni gosti čija imena se još drže u tajnosti proizvodeći divnu napetost.
 
A kako sve treba zagrijavanje, bilo da se radi o vježbanju ili predigri u drugim situacijama, i Eco je prihvatio ovaj prirodni tijek stvari i od travnja do srpnja se sanjka gradovima svojih lineupaša na posebnim mini predizdanjima festivala imena Road to Eco. Bit će ih po Rimu, Salzburgu, Firenci, Rijeci, Bolonji, Barceloni, u Bosni mjesecima unaprijed šireći koncentrične valove ljubavi i techna.

alt

 
Slovenska večer, koja će se održati ne prvog već 11. aprila, na lineupu ima španjolku Fatimu Hajji, portugalku Carol'Fairy i slovenku Teu Vučković us slovensko-talijansku rezidenciju DJ Gumja i Mark Deea. 2. svibnja su u riječkom Galileu gdje sviraju Link, Adoo, Gumja i Labozz.
 
No kako Eco želi biti leptirići na rukama mladim glazbenicima na plutanju digitalnim vodama organizirao je sjajno natjecanje na kojem će pobjednik imati prilike zavrtiti na Ecu. Zasada su se publici predstavili talijanka Kelly Hill Tone, DJ Mare, Drndy i Petar Srbu aka Peter Portman iz Srbije, slovenski DJ I.X.I., Aleks Daniels, Danzoo i Density i slovak Dragon Hoang.
 
Do nove plesne pustolovine virnite na ono što je donijela 2014. u afterfilmiću. Sanjajte, volite, plešite i zalijepite kasicu za ovoljetnu festivalsku sezonu cijelom rolom selotejpa!
{youtube}U90PCzOfSE8{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2