Skip to main content
  • 10.01.2014.

Snow Boom – nova dimenzija snow festivala u BiH

Snow Boom, regionalni festival, namijenjen svim ljubiteljima zimskih sportova i elektronske muzike, održat će se na Jahorini pored Sarajeva od 13. do 16. ožujka 2014. godine.

Piše: 


S obzirom da zima svake godine stiže sve kasnije, polovina ožujka će biti idealno vrijeme kada će mladi iz cijele regije moći uživati u zimskim radostima i odličnoj glazbi na olimpijskoj ljepotici u godini u kojoj se obilježava 30 godina od Olimpijskih igara u Sarajevu. Festival je tematski podijeljen na dvije cjeline – boom games i boom music.
 

U sklopu Boom games bit će organiziran cross ride, snowboard&ski natjecanje na kojem će moći učestvovati i rekreativni i profesionalni boarderi i skijaši kao i natjecanje u snow battle-u, ili Yukigassenu, igri na snijegu originalno nastaloj u Japanu, sličnoj grudanju. Boom music nam donosi nastupe najboljih DJ-a iz regije na više festivalskih lokacija u dnevnim i večernjim terminima na Jahorini kroz razne tematske zabave poput China town partyja, te Main Night-a koji će biti organiziran u kultnom sarajevskom klubu Sloga.
 
U sklopu festivala otvoren je i natječaj za mlade dj-e i producente iz regije pod nazivom boomtest, kao i boomvideo, video natječaj za boardere i skijaše u kojem će imati priliku osvojiti besplatno putovanje na snow boom za dvije osobe. Detalje o natječajima možete pronaći u nastavku teksta dok će izvođači i ostala iznenađenja koja nam pripremaju organizatori biti objavljeni u sljedećih desetak dana.
 
Sve novosti možete pronaći na Facebook stranici snow boom festival, a detaljnije informacije možete dobiti na snowboomfestival@gmail.com.

{jcal_latest eventid=5440}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk