Skip to main content
  • 13.05.2024.

Soul Gravity festival krajem svibnja stiže u dubrovačke Lazarete

Krajem svibnja, najjužniji hrvatski grad dobiva novi elektronički festival koji će se održati na jedinstvenoj lokaciji.

Piše: 

Lazareti su nekoć bili najstarija karantena na svijetu izgrađena sredinom 17. stoljeća, a danas je omiljeno mjesto umjetnika, glazbenika i svih željnih kvalitetnog druženja i dobre zabave.

Upravo, na tom mjestu nalazi se klub s dugogodišnjom tradicijom Lazareti koji će domaćin novog dvodnevnog festivala elektroničke glazbe “Soul Gravity” koji će se održati 24. i 25. svibnja uz regionalne i domaće goste te lokalne snage. Kako organizatori poručuju izvođači na festivalu će “vas provesti kroz razne žanrove elektroničke glazbe – od plesnog tech housea do žestokog, čistog techno zvuka”.

Glavni gosti novog dubrovačkog festivala koji će se održati na jedinstvenoj lokaciji u čarobnom ambijentu su Mladen Tomić i Andrologic aka Fabric of dreams, dok festivalsku posadu kompletiraju dobro poznate lokalne i regionalne snage: Dotur & Champa, MattButt & Brigitta, Maroje, Megahertz i Zha Jo.

Mladen Tomić je DJ i producent iz Bosne i Hercegovine, poznat po svom hipnotičkom stilu kombiniranja techna i housea u setovima, kao i produciranju snažnih i impresivnih traka. Mladen je na sceni aktivan preko dva desetljeća, nastupao je diljem svijeta, kao i što je izdavao glazbu za renomirane etikete. Suvlasnik je Night Light Recordsa te pokretač škole za DJ-ing i produkciju “Atomic”.

Fabric of dreams je novopečeni projekt zadarskog glazbenika Andrologica koji je za pultom već punih 25 godina. Sami projekt Fabric of dreams bazira se na Andrologicovom jedinstvenom pogledu na technu te njegovoj fuziji kroz godine koje su iza njega. Andrologic aka Fabric of dreams do sad je imao nastupe na festivalima poput Sonusa, Labyrinth, NSummer3P-a kao i u renomiranim klubovima poput Boogalooa, Crkve, sarajevskog Silver & Smokea te bečke Camere. Uz brojne nastupe, bilježi i izdanja za Click Records, 3rd Avenue, Majestic Family i Stellar Fountain.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Core-event.

FB EVENT: SOUL GRAVITY – Electronic music festival

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.