Skip to main content
  • 1.06.2017.

Spring Break na Zrću donosi…

Gotovo nemoguće je nakon složenice "Spring Break" barem ispod glasa ne protisnuti kroz zube uzbuđeni "Wooo-hoo!", a uzbuđen bi i trebao biti jer sve dobre stvari u životu počinju predigrama, a proljeće je upravo ovo za ljetnu ekstazu.

Pa spusti knjige, zakačunaj urede, pošalji sve mailove, namjesti auto odgovor koji govori da te nema dok Spring Break ne prođe, okreni par brojeva, zovi onog frenda koji ima auto, upitan moral i nije mu problem spavati bilo gdje i kreni put najbolje otočne avanture. Na plesnoj plaži pozicionirani tako čekaju, iz niske svjetskih najboljih, golemi klubovi s punim šeširom iznenađenja planova za sve one koji trebaju predah i slavljenje svega onoga što je lijepo, dobro i slobodno ispod bine. Pa krećemo na brzo prelistavanje tvojih dnevno-noćnih soničnih opcija.

Aquarius i Kalypso spajaju krakove Spring Break Europe i Zrće Spring Breaka u plesnu zadrugu "Zrće Spring Break Europe", a pleše se od 2. lipnja od 1 popodne sve do 10 ujutro 5.lipnja. Za tebe soundtrackom predljeta manevriraju R3hab, Brennan Heart, Dominique Jardin, KINKY #bartig, Rudy Mc, Colin May, Sandro Bani, DEKOVA, XO, Flinta i MC BLACK ELVIS.

FB EVENT: Zrce Spring Break Europe 2017

Noa Beach Club, kao plesna arka s pogledom na pučinu, uzima dva po dva od svega što se kreće i tako naklon proljeću daje također u dvostrukoj manifestaciji. Od 2. do 5. lipnja trešti Croatia Spring Break Island, gdje peta obljetnica uključuje pet tematskih partyja, 4 kluba, tri dana non stop partyja, 1 boat party i 20 000 gostiju.

FB EVENT: Croatia Spring Break Island 2017

Repriza za sve koji nisu uhvatili prvi val kreće 15. do 18. lipnja pod nazivom Croatia Spring Break – EDM Electro Dance Madness – week 2, a za sada su potvrđeni Third Party, Roman Cleiss, Sonic Snares i Benjamin Grey's, dok je Papaya svoje proljeće već ispratila i danas udarila otvaranje ljetne sezone. Posebni gušt čeka 15. lipnja gdje ćeš paralelno uništavati pedikure na daskama Noa beach kluba i Rocks Beach kluba uz globalni dvojac Third Party.

FB EVENT: Croatia Spring Break – EDM Electro Dance Madness – week 2

Kamo ćeš, kuda, s kime i kako… to je ostavljeno tebi na izbor. Da je Hugova Mordana jedan od glasova u tvojoj glavi sugerirala bi ti da odabereš jedan broj i da ćeš sigurno pogriješiti, ali Mordana nikada nije bila na Spring Breaku, stoga woo-hoo i vidimo se na obali nepogrešivo sjajnog!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2