Skip to main content

Stiže novi, Rave Island festival!

Slatka tajna čuvana zadnje dvije godine, i odgađana poradi pandemije, novi je Rave Island festival koji će se održati od 18. do 20. kolovoza 2023.

Piše: 

Ulaskom u svoje drugo desetljeće, Slurp! festival tako ovoga ljeta kroz partnerstvo s organizacijom Rave Alert iz Belgije donosi novo glazbeno događanje kojem će zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku tokom tri dana i noći biti kulisa rajskog otoka.

Rave Alert poziva na Rave Island, prvi Neorave festival, na idiličnoj lokaciji Martinske u Šibeniku. Pripremite se za tri dana mora, sunca i Neoravea.

Udruženi s ukupno devet partnera, koji će isporučiti publici muziku na tri pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, sa preko 70 izvođača. Izgubljeni raj pritom će biti okružen ljepotama zaštićenog prirodnog krajolika Martinske, kao i ljepotama grada Šibenika, tog skrivenog bisera Mediterana.

Pridruži se već od četvrtka, 2. ožujka, kada kreće prodaja povoljnijih ulaznica za HR i regiju. Slijedi više informacija, prati ih na službenoj web stranici: www.raveislandfestival.com

john digweed 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
sonus 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 2