Skip to main content
  • 19.07.2022.

Stockholm, Tisno, London: Legendarni DJ Goldie na ljetnoj turneji

Britanska ikona plesne glazbe, DJ i producent Goldie doći će u Middlesbrough u petak, 22. srpnja na dugo očekivani set u Stereu. Zatim će odletjeti kako bi svirao u Stockholmu, pa na Outlook Originsu u Tisnom, te će kurirati dvije večeri za Fabric u Londonu

Piše: 

Outlook Origins se od prošle godine vratio svojim korijenima, a to intimnije izdanje održano je u The Garden Resortu Tisno sa afterima u Barbarelli. Ove godine s istim konceptom, festival je na rasporedu od 28. srpnja do 2. kolovoza.

Goldie – poznat po svojim prepoznatljivim zlatnim zubima i 'b-boy' stavu, u 90-ima je bio jedna od prvih ličnosti Engleske na britanskoj dance glazbenoj sceni. Beat maestro i žestok tip koji je mogao parirati velikim hip-hop zvijezdama koje je Amerika proizvela.

Nedavno je Goldie krenuo u svijet manekenstva, debitirajući na modnoj pisti za vrhunsku luksuznu modnu kuću Louis Vuitton u njihovoj kolekciji muške odjeće SS22. Pokojni Virgil Abloh osobno ga je odabrao za ulogu, što je dokaz koliko je Goldie prepoznat i poštovan u nekoliko kreativnih industrija.

Za Outlook Origins kao i za ostale festivale u Tisnom uobičajeno je da se traži karta više. Pa prije nego nestanu ex-yu festivalske ulaznice požuri na Entrio.

Ukucaš li pritom promotivni kod Endorfin možeš plesati pet dana na bass mjuzi sa 20% popusta. Isprobaj pa javi ekipi! Prošle godine izvještaj s festivala donio nam je Vojko Mecena, a detalji su ovdje.


*Klikni na fotografiju za visual u većoj rezoluciji

Na festivalu još puštaju Fabio & Grooverider, Hatcha, Loefah, Madam x, MALA, Randall, The Bug, Conducta, Emerald, Salute, Sammy Virji, dok od domaćih tu su Anja G & Dr.obi, Inka, Kali Fat Dub, Kodin, Lucylyu.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2