Skip to main content
  • 2.05.2022.

Supernatural festival u Bosanskoj dolini piramida

Festival Supernatural, koji se od 2007. održava u Beogradu, i proslavlja dan Majke Zemlje, ove godine bit će organiziran u Arheološko-turističkom parku ‘Ravne 2’ u Visokom od 5. do 7. kolovoza

Piše: 


Pokrovitelj ovogodišnjeg festivala, Fondacija Arheološki Park, Bosanska Piramida Sunca i Supernatural, udružili su se, da zajedno promoviraju vrijdnosti koje ih spajaju, a prije svega ljubav prema prirodi. Partner festivala je Smilje i Bosilje.

Trodnevni festival, uz bogati muzički program koji uključuje i elektroničku glazbu, okupit će regionalne organizacije koje se bave ekologijom, zaštitom životne sredine kao i izviđače, pčelarska udruženja, planinare, proizvođače organskih proizvoda, predavače. Festivalski program obuhvaća radionice o biodiverzitetu, ljekovitom bilju, zdravoj ishrani, pčelarske i radionice medonosnog bilja, ekološke filmove..

Na glavnoj pozornici festivala nastupit će bendovi iz; Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije. Tijekom festivala posetitelji će imati priliku da sudjelovati u sesijema yoge, meditacije u tunelima Ravne, Zelenoj kristalnoj piramidi i Orgonskoj komori, fototerapiji, i da posjete arheološka i energetska nalazišta bosanskih piramida.

Posebni program bit će organizirani za najmlađe u sigurnom okruženju: Škola u prirodi, upoznavanje s izviđačkim pokretom, potraga za blagom u magičnoj šumi. Supernatural festival u Visokom je prilika za okupljanje regije oko teme koja je od velike važnosti za sve nas; zaštita životne sredine, unapređenje biodiverziteta, čist zrak, čiste rijeke, zdrava zemlja. ‘Probudimo’ ekološku svijest, zdrav i aktivan koncept života u nama i oko nas.

Ulaz u park za vrijeme festivala bit će besplatan

Određene radionice i predavanja bit će na zatvorenom prostoru kojem je moguće pristupiti samo sa kartama.

www.piramidasunca.ba

www.supernatural.eco

Supernatural festival: Supernatural festival se od 2007. godine organizira u Beogradu i proslavlja međunarodni Dan Planete Zemlje. Festival je platforma oko koje se okupljaju organizacije koje se bave zaštitom životne sredine, i zaljubljenici u prirodu,  gdje se kroz zabavu i obrazovanje promovira životni stil u harmoniji sa prirodom. Organizacija Supernatural iza sebe ima brojne projekte iz područja ekologije, a najznačajniji dosadašnji podthvat je revitalizacija ekosistema Ade Huje, riječnog otoka na Dunavu, gdje je deponij šuta transformirana u šumsko stanište, projekta koji je proglašen za najbolji europski projekt.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2