Skip to main content
  • 18.10.2014.

Svjetski party brand u Papayi na ljeto 2015.

Ako su vas putevi basa, dobre glazbe, neprospavanih noći i osjećaja da si živ i ekstatično sretan odveli ove godine na naš mali osunčani otok zasigurno ste se koju večer zatekli i u Papayi na Zrču.

 
Suvlasnik ovog kluba, Ivan Bušljeta, izuzetno je ponosan na to da se njegov rad i rad njegovih suradnika cijeni na globalnoj razini i da se jedan klub na novaljskom, suncem i ritmom okupanom, pijesku uspeo na 23. mjesto od stotinu najboljih.
 
Papaya je već sada odredište koje ugošćuje tri velika festivala, Hideout, Sonus i Fresh ali nova sezona nosi sa sobom i naramak novih planova. Inteligentni i sposobni mladi ljudi koji vuku konce iz sjene hrvatske party scene ne staju sa radom i tako možemo oduševljeno najaviti da je Papayi odano još jedno priznanje.
 
Ljeto 2015. će biti izuzetno zanimljivo. Granice partijanja ponovo se pomiču jer u Papayu ovoga puta dolazi svjetski poznati brand Ibiza Rocks. Tko bi samo mogao zamisliti prije samo jednog ili dva desetljeća da će ova prestižna marka, koja surađuje sa bendovima poput Franca Ferdinanda, Kaiser Chiefsa i Dj-a kao što su Fat Boy Slim, Example, Prodigy, baciti svoje sidro na novaljskoj obali.

alt

 
Promotori Ibiza Rocksa pronjuškali su europske destinacije i njihov izvanredan njuh ih je doveo do Papaye s kojom su potpisali ugovor na 3 do 5 godina. Stoga planirajte svoj naredni godišnji odmor tako da u njega sjednu i dani između 20. i 23. srpnja kada će vas Ibiza Rocks natjerati da protresete ono što vam je priroda dala uz glazbenu kremu. Što da kažemo osim da su nam se mravci popeli uz kralježnicu i da si već planiramo zateći se tamo. Možda se susretnem na podiju u neku toplu, zvijezdama i ekstazom posipanu, noć. Do tada, party on i dream on!
 
 
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk