Skip to main content
  • alt
  • 21.08.2015.

Techno princ Ben Klock na Foam Festu

Poput neumornog udaranja kazaljki sata, precizno i dosljedno, neumoljivo i jako Ben Klock vrti svoj set.

 
Njemačko techno plemstvo, čovjek kamenog lca i odrješitih prstiju vlasnik je i labela Klockworks. S ovom malom insinuacijom na Kubrickovu Paklenu Naranču, kroz rad na labelu i meku underground techna Berghain kao platformu oblikovao se u jednog od najvećih globalnih igrača techno scene.

alt

 
Njegov techno nije lepršav i lagan već dubok, jasan, resak i već prvim albumom “One” usjekao je svoju priču kao donosioc novog techna slobodnog od melankolije i sjete, konzistentnog i hipnotičkog, ali ipak s utkanom toplom emocijom house trake.
 
Uz Awakenings, Coachellu, Movement, Field Day, Groove Parade i naš vlastiti Dimensions Bena tako možete uloviti i na beogradskom Foam Festu pred više od 10 000 ljudi. Nakon 7 godina održavanja organizatori pjenastog festivala odlučili su ga prebaciti pod otvoreni nebeski svod pa će tako rezident Berghaina zavrtjeti na stageu postavljenom na samoj vodenoj površini savskog jezera Ada.
{youtube}3Lz9nZyJijs{/youtube}
 
Uz Klocka na technu posvećenom četvrtku, 27. kolovoza, nastupit će i Christian Varela i regionalni velikani Petar Dundov, Dejan Miličević i Mladen Tomić.

alt

 
Upadi su podijeljeni u pet paketa od kojih jedan uključuje samo goli ulaz na festval dok su na drugima štukature smještaja i klope, pa ćete prvi paket moći uloviti za 21 euro tj. 160 kn, a za ostale opcije koje bi vam mogle odgovarati provjerite na službenim stranicama festivala. Ulaznice uhvati putem DD tickets online trgovine. Čekamo vas na vodi, neka beat teče!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2