Skip to main content
  • 18.03.2014.

Terrraneo i službeno otkazan!

Ono što se već mjesecima "šuškalo" po Šibeniku, a zasigurno i šire, dobilo je i svojevrsnu točku na i – Terranea ovog ljeta neće biti.

Piše: 

Naslovna foto

Terraneo 2012


Kako prenosi portal soundguardian.com, jutros su primili priopćenje glasnogovornika festivala Luke Pavića na redakcijski mail, a ono glasi:

Zaključno s trećim izdanjem Terraneo festivala, 2013.godine na prostoru bivše vojarne Bribirskih Knezova, organizacija festivala odlučila je donekle promijeniti festivalski koncept te već mjesecima blisko surađuje s gradom Šibenikom u traženju nove adekvatne festivalske lokacije, pogodne za daljni razvoj i novu viziju Terranea. Međutim, unatoč svim do sad uloženim zajedničkim naporima, nova lokacija nije pronađena na vrijeme koje bi nam dozvolilo organizaciju pravog izdanja Terraneo festivala 2014.

Ovu godinu tako možemo opisati kao prelazno razdoblje za Terraneo, u kojem ćemo postaviti novi festivalski koncept i u suradnji s Gradom osigurati temelje za uspješnu budućnost našeg festivala na području Šibenika. Terraneo će se tako u formi višednevnog festivala nastaviti od 2015., dok za proljeće i ljeto ove godine u Šibeniku pripremamo seriju pojedinačnih glazbenih događanja pod Terraneo imenom. Svjesni značenja ovog projekta za cijelu regiju, nećemo dozvoliti Da ljeto u Šibeniku prođe bez dobre i pozitivne Terraneo energije, a konkretne informacije o lokacijama i sadržaju ovogodišnjih Terraneo događanja i koncerata objaviti ćemo uskoro. Zahvaljujemo na strpljenju.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju