Skip to main content
  • 1.03.2016.

Tomorrowland opasno pojačava lineup! Stiže Tiesto!

Za ljude sutrašnjice, za one koji sanjaju bolji svijet zajedništva i glazbe koji se odvija podno bina i zasljepljujućih light showova Tomorrowland je svemir sam za sebe.

 
Ovogodišnje belgijsko izdanje sakuplja zakretni moment ne bi li te uvuklo u centrifugu ludila od 22. do 24. srpnja dok homo futurusi plešu pod geslom The Elixir of Life. Život će postojati bio ti sretan u njemu ili ne, pa nema razloga da ne uzmeš sve lijepo što se nudi.
 

Ready to take you on a musical journey… Let's welcome: Tiësto

Posted by Tomorrowland on Monday, February 29, 2016

 
Do sada smo znali da među skutima lineupa stoje deadmau5 i Eric Prydz koji će zajedno voditi kolaborativni mauftrap vs Pryda stage, a pridružili su se i Axwell /\ Ingrosso, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike kao i Solomun i prijatelji. Treći val objave headlinera zapljusnuo je medije viješću da stižu i Tiësto, Martin Garrix, Oliver Heldens, Ferry Corsten i Vitalic (DJ set), kao i Axwell koji na vlastiti stage dovodi ekipu s Axtone imprinta pa će posjetitelji ovdje moći uhvatiti recimo Dirty Southa i Klahra, a plesat će se i na Bonzai i Footworkxx.

 
Kako Tomorrowland ove godine inzistira na bolno sporom kapanju lineupaša za sve tekuće detalje možeš oko usidriti na službenu FB stranicu ili Twitter bespuća Tomorrowlanda, a oni koji imaju u planu ovoga ljeta plesati pod nebom Belgije karte su dostupne ovdje. Pa želiš li promijeniti svijet, radi, rasti, pleši i voli, a da skinemo oštricu s iščekivanja vrućih ljetnih pozornica baci se na jednu šetnju alejom sjećanja niže!
{youtube}HuAxVfZasUk{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2