Skip to main content
  • fall fest
  • 13.08.2013.

Treći Fall Fest u Rijeci

Za točno tri dana počinje treći riječki Fall Fest u organizaciji riječkog Balkan Kolektiva. 

Naslovna foto

fall fest
 
Fall Fest je u potpunosti DIY (uradi sam) projekt, pokrenut s ciljem promidžbe urbane kulture, glazbe i zabave, te se ove  godine u potpunosti okreće bass i elektroničkoj glazbi. Sam Balkan Kolektiv, organizator festivala, audiovizualni je kolektiv koji je pred Riječane protekle klupske sezone doveo velika bass imena kao što su Plastician, Spectrasoul, Alix Perez, Enei, L 33, Icicle, BCee i Tricky D te niz domaćih snaga. Fall između ostalog znači jesen tako da ovaj festival predstavlja svojevrsni uvod u jesen,  a kako se  održava neposredno prije početka školske i akademske godine, možemo ga nazvati posljednjim okidačem za ljetne (ne)brige.
{youtube}wk8WFekFS0I{/youtube}
 
Line up festivala čine izvođači s područja čitave bivše Jugoslavije. Željno se iščekuje nastup Beograđanke Sajsi MC uz koju na Fall Fest dolazi i DJ Bko i Shweca. Izvođači će nastupati na dva stagea – jedan će biti okrenut elektronici, zbog čega se i zove Elektronika Stage, dok će drugi biti Drum And Bass Stage. Tako se na popisu izvođača nalaze Abjure, Bebetto, Brx, Danny Glavan, Delost, Dombe, Dj Bko, Infracta, Injected, Kodin, Kula, Leeks, Life 4 Funk, Liz N' Bass, Mr. Woox, Nino Belen, Reluctant, V:MC, Gars, Sajsi MC, Shweca, Simple Craft, Sky Noise, Snif, Tekitoka, Trip To Zion DJ's i Tricky D.
{youtube}FHy4mGXM9Qo{/youtube}
 
Festival se održava u poznatome riječkome klubu Tenku i to od 16. do 18. kolovoza, a ulaznice možete nabaviti u Divan Lounge Baru u Opatiji te u caffe baru Striga u Rijeci.

{jcal_latest eventid=4069}

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju