Skip to main content
  • alt
  • 8.01.2014.

U prodaji EX YU ulaznice za Stop Making Sense

Stop Making Sense se vraća u The Garden Tisno petu godinu i donosi techno, electro, funk, soul i disco zvukove.

 
Donoseći odlično iskustvo zabave na plaži na prekrasnoj lokaciji u Gardenu Tisno, Stop Making Sense festival se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu i to od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine. Kao nezaobilazni događaj na festivalskom kalendaru, Stop Making Sense pruža bijeg od stvarnosti, a novi život kreiraju pomno odabrani DJ-evi i izvođači.
 
Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-evima i izvođačima, te strastvenim promotorima, Stop Making Sense kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo. Stop Making Sense je objavio partnere festivala za 2014. godinu, a među njima je i Aus Music, ključna etiketa Willa Saula koja je pobrala simpatije Bicepa, Midlanda ili pak Georgea Fitzgeralda, a vraća se na SMS po drugi put. Legendarni Sub Club iz Glasgowa s odličnim imenima, klupska noć Trouble Vision iz londonskog Corsica Studios, te ekipa iza Warm agencije i klupskih večeri koji djeluju već 13 godina dobit će svoje mjesto pod zvijezdama i osigurati zabavu.
{youtube}ZNyfLUhgtYA{/youtube}
 
Londonski programi Get Diverted s dugom tradicijom zabava na otvorenom i Orlando Boom koji su već ugostili imena kao što su Erol Alkan, Duke Dumont i Daniel Avery, također dolaze dati svoj doprinost festivalu. Rezidenti kluba Dalston Superstore i “acidtechnodeepdisco” veterani Abattoir dolaze u Hrvatsku  prvi put, a uz ekipe Danza Macabra Records, Lovesick i domaće snage Croatia Calling, 2014. će biti opaka godina za plesanje. Ovo je tek početak, jer organizatori će objaviti još imena promotora, kao i glavne izvođače i potpuni lineup. Osigurane su EX YU cijene ulaznica s popustom te  iznose 600 kuna, a sve ostale informacije potražite na festivalskoj stranici.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2