Skip to main content
  • 10.10.2018.

U Tisno stiže novi festival Applebum: The Beach Beyond

The Garden Resort u Tisnom ugostit će Applebum i pet dana ispunjenih urbanom, soul i elektroničkom glazbom od  18. do 22. srpnja 2019.

Piše: 


Applebum: The Beach Beyond je novi festivalski projekt koji je spoj umova iza zimskog događaja Rise Festival, Soundwavea – kultnog događaja u The Gardenu i UK klupskog branda Applebum. The Beach Beyond je skriveni glazbeni raj koji se smjestio na jadranskoj obali, u Tisnom, a prekrasno more, sunčani dani i zvjezdane noći ugostit će pravo glazbeno slavlje na idiličnom i intimnom mjestu, donoseći pregršt plesa po danu, pod zvjezdanim nebom i na nezaboravnim brodovima.

Noah Ball, suosnivač Soundwavea:Nakon deset nevjerojatnih ljeta, Soundwave je otišao iz Tisnog, a zadnje izdanje je bilo jedno od najboljih u cijeloj našoj povijesti i fantastično je zatvorilo cijelo poglavlje brenda. Nakon što smo podarili neke od najboljih trenutaka u The Gardenu, Soundwave predaje palicu novom valu kreativaca i želi dobrodošlicu Applebumu, promoterima iz UK-a, koji u prekrasno Tisno donose novu energiju, talent i ideje.

S cijelom zajednicom istomišljenika, ovaj događaj će ujediniti glazbenike, umjetnike i putnike, kako bi inspirirao nove povezanosti između generacija koje znaju da je suradnja kralj, zajednica je ključ i “mi” dolazi puno prije “ja”. Aktivno promovirajući dijeljenje znanja i vještina, Applebum: The Beach Beyond omogućit će mjesto za učenje, doprinos i stvaranje, s tečajevima, predavanjima i pop-up studijem na festivalskoj lokaciji.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2