Skip to main content
  • alt
  • 21.03.2015.

Ultra Music Festival globalno

Ultra Music Festival bez premca je od skromnih početaka prerastao u globalan elektronički brand koji jednako lako kao što osvaja srca osvaja i kontinente.

 
Sve prošlogodišnje svjetske Ultre sakupile su svoje highlightse u jedan fantastični after filmić. Nije važno koji jezik govoriš, nije važno chillaš li kraj plavih voda Miamija ili Jadrana i doručkuješ li sushi ili jaja i slaninu. Jedini jezik koji Ultra poznaje je univerzalni jezik glazbe i užitka u zajedništvu. 
{youtube}Hfg3RY3LCnY{/youtube}
 
Nadamo se da će i naša Ultra Europe ostati baš tamo gdje joj je i mjesto i ludo se veselimo uvođenju novih Resistance pozornica, a do tada baci oko na ovu grandioznu proljetnu najavu svega što nas čeka u dugim toplim mjesecima koji dolaze i pogledaj kako partija Ultra Europe, Miami, Chile, Buenos Aires, South Africa, Korea i Japan. Želiš li se preklizati galerijom fotki skok na Plešućeg Astronauta. Tko zna možda u nekom od narednih desetljeća dobijemo i Ultru Space (wink wink). 
 
 
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2