Skip to main content
  • ultra music fest
  • 18.02.2012.

Ultra Music Festival objavio drugi dio izvođača

Osim što će ove godine trajati tri dana Ultra Music Festival proširio se na šest lokacija i četiri kontinenta.

Piše: 

Naslovna foto

ultra music fest

Ultra Music Festival upravo je objavio drugi dio svog ovogodišnjeg line-upa. Svoj nastup u Miamiu potvrdili su Benny Benassi, Wolfgang Gartner, Martin Solveig, Madeon, Erick Morillo, ATB, Dash Berlin, Gui Boratto, Annie Mac. Oni su samo dio mnoštva imena elektronske scene koji će ove godine uveličati najbitniji svjetski elektronski događaj. Od novih lica sa scene dolaze Cazzette, Nervo, Bingo Players i Swanky Tunes.
Osim u Miamiu Festival će se održavati tijekom godine na još pet različitih lokacija svijeta, u Španjolskoj, Brazilu, Argentini, Poljskoj i Južnoj Koreji, datume možete provjeriti ovdje.

Detaljan line up za sve lokacije još uvijek nije objavljen, ali poznato je da će Tiësto nastupiti i u Miamiu, Poljskoj i Južnoj Koreji, dok će Justicea imati priliku slušati publika u Argentini jednako kao i ona u Miamiu. Tu su još Kraftwerk, Miike Snow, New Order, M83, AVICII, Fatboy Slim, Sven Väth, Loco Dice, Jamie Jones, Seth Troxlera i još mnogi drugi.

{youtube}jX4bWnjN2m4{/youtube}

 

brejcha 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju