Skip to main content
  • ultra music festival
  • 26.10.2013.

Ultra Music Festival u Južnoj Africi i u Japanu

Od sljedeće godine Ultra Music Festival se održava u Južnoj Africi i u Japanu, a ovih su dana organizatori objavili i prva imena izvođača. 

Naslovna foto

ultra music festival
 
Proširivši se dosad na Argentinu, Čile, Brazil, Južnu Koreju, Hrvatsku i Ibizu, Ultra Music Festival postao je jedan od vodećih svjetskih festivalskih brendova. “Južna Afrika i Japan bez sumnje su jedna od najprivlačnijih mjesta na svijetu zbog sveprisutnog entuzijazma glede elektroničke glazbe”, otkrio je osnivač UMF-a, Russell Faibisch, dodavši kako se radi o iznimno živim scenama te da će se festivali održati na najdivnijim lokacijama koje je on dosad u životu vidio.
 
Ultra South Africa održava se u dva grada u dva dana – u Cape Townu 14. veljače te u Johannesburgu 15. veljače – i na prvom će izdanju nastupiti Tiësto, Alesso, Nicky Romero, Krewella,  W&W i Black Coffee među ostalima.
 
Ultra Japan još je u povojima, ali zna se da će održati u Tokiju, a kako bi prekratili vrijeme do potpune, detaljizirane objave, organizatori su zakazali “Road to Ultra” 20. prosinca na kojem će nastupiti Above & Beyond, Ken Ishi, Showtek te niz drugih imena.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk