Skip to main content
  • 25.02.2014.

Upitno održavanje ovogodišnjeg Terranea

Terraneo festival, jako bitan projekt gradu Šibeniku i cijeloj regiji koji je posljednjih godina veselio svojim idejama i glazbenim gostima još uvijek nije objavio line-up za 2014.g., a čini se kako je i upitno samo održavanje događaja.

Piše: 


Dosad je svake godine u ovo doba javnosti već bio poznat prvi popis izvođača koji će nastupiti na Terraneu, a sada ne znamo hoće li se festival uopće održati. Priče o problemima u pregovorima s izvođačima prerasle su u informaciju da festivala uopće neće biti, a nažalost, nitko ju službeno ne demantira piše portal šibenik.in.

"Strani investitor, vlasnik Terraneo festivala, radi sve da festivala i ove godine bude u Šibeniku, i to na način da bude zadovoljan organizator, ali i publika. I to je sve što vam u ovom trenutku mogu reći, osim da ćemo do kraja ovog ili najkasnije idućeg tjedna javnosti reći sve o sudbini festivala", rekao nam je Luka Pavić, glasnogovornik Terranea, i zapravo ponovio sve ono što nam govori već tjednima, otkako su počele kuloarske priče da možda ove godine festivala u Šibeniku uopće neće biti.
{youtube}jmS1-BHrPdo{/youtube}

Kako neslužbeno doznajemo, strani investitor koji je lani preuzeo festival, zaista ima najbolju namjeru da ovog ljeta održi Terraneo u Šibeniku, ali činjenica je da festival, usprkos svojoj ogromnoj posjećenosti i odličnom ugledu, nije imao baš bajne financijske rezultate pa organizator očigledno još uvijek kalkulira.

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić izjavio je da je Terraneo jako bitan projekt gradu Šibeniku i oni žele u svakom slučaju maksimalno razvijati tu priču, ali to ne ovisi o nama – kaže Burić.
{youtube}rLr-w5VkO1Y{/youtube}

sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.