Skip to main content
  • 1.08.2018.

Uskladite toplomjere – Brač je spreman za 9. Voi’Sa festival

Vrijeme je da uskladite svoje planove za ljeto sa datumima ovogodišnjeg Voi’Sa festivala koji najavljuje svoje najvruće, 9. izdanje.

Piše: 


Voi’Sa kolektiv vas i ove godine poziva na najbolje organizirani tulum na plaži Acapulco u Supetru na otoku Braču uz novu pozornicu, produkciju i line-up koji će zadovoljiti i najdelikatnije apetite u razdoblju od 2. do 4. kolovoza. Voi’Sa iz godine u godinu zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a imena kao što su Ludovic Llorca aka Art of Tones, Jestofunk feat. Cece Rogers, Eddy Ramich, Jan Kinčl & Regis Kattie live act, Pips, Chips & Videoclips i Letu Štuke više su nego dovoljan razlog da uhvatite jednu od 12 trajektnih linija koje svakodnevno povezuju Split i Supetar i priključite se najplesnijem izdanju festivala do sada.

Raspored nastupa:
02.08. Četvrtak | 03.08. Petak | 04.08. Subota

Cijena festivalske trodnevne ulaznice iznosi 160,00 kuna, dok je cijena dnevne ulaznice u pretprodaji 70,00 kuna, koja će na dan koncerta iznositi 90,00 kuna. Novost je da Voi’Sa kolektiv od ove godine stavlja u prodaju i dvodnevnu ulaznicu po cijeni od 120,00 kuna, koja vam omogućuje da uparite dva dana festivala po želji. Ulaznice možete kupiti odmah na svim prodajnim mjestima Adriaticketa ili online putem stranice www.adriaticket.com, a već od sljedećeg tjedna i u Turističkoj zajednici Grada Supetra, te konobi Ma:Toni u Splitu.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2