Skip to main content
  • 9.06.2023.

Veliki Joseph Capriati dolazi u Cave Romane na -Gates of Agartha-

Wow! Joseph Capriati, jedno od najpoznatijih lica svjetske techno scene novo je ime na impresivnom popisu izvođača na prvom izdanju „Gates of Agartha“ koje će se 23. i 24. lipnja održati u Cave Romane u Istri

Piše: 


Tisuće posjetitelja već je osiguralo svoju ulaznicu, a veseli podatak da velik broj gostiju po prvi put u Hrvatsku dolazi iz SAD-a. Joseph Capriati, pravog imena Giuseppe Capriati je talijanski DJ i glazbeni producent koji je karijeru započeo s 11 godina u rodnom gradu Caserta na jugu Italije.

Prve ovacije dobio je kao DJ u klubu Disco 7. Prijelomna godina u njegovoj karijeri bila je 2007. Dvije godine kasnije počinje suradnju s velikanom Adamom Bayerom te počinje izdavati singlove za njegovu izdavačku kuću Drumcode Records. Čest je gost najvećih festivala kao što su Tomorrowland, Awakenings, Time Wrap i drugi, a jedna od najposjećenijih večeri posljednjih godina na Ibizi je njegova u klubu Amnesia.

Uz Capriatia svoj nastup na dvodnevnom spektaklu koji se održava za produženi vikend potvrdili su i talijanski superstar DJ Marco Carola, autor brojnih house hitova, Španjolac Dennis Cruz, osnivač Crosstown Rebelsa Damian Lazarus, grčka zvijezda Echonomist, zvijezda nove generacije nizozemske house scene Chris Stussy, te domaći i regionalni izvođači.
 
Ulaznice za prvi „Gates of Agartha“ mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr


 
Dvodnevno glazbeno druženje početak je suradnje hrvatskog glazbenog brenda BSH i poznatog američkog brenda Gate sa sjedištem u Los Angelesu. Oni su pak organizatori sestrinskog događaja u turskoj Kapadokiji „Echoes from Agartha“.
 
Uz „Gates of Agartha“, BSH u Cave Romane za 12. kolovoza najavljuje ekskluzivno gostovanje svjetske DJ zvijezde Hot Since 82, koji je nedavno oduševio nastupom u Zagrebu.

sea star desk
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.