Skip to main content
  • 2.07.2016.

Vijesti za one koji slave život – Life Celebration Festival update!

Život je sve ono prekrasno ekstatično i intenzivno, sve ono mračno i tamno i čitav spektar između, ali uvijek, baš uvijek, je ovdje da se slavi.

 
Šanse da si sada ovdje od svih mogućih potencijalnih opcija koje su mogle postojati, da imaš ljude koji te vole, pristup tehnologiji i malo ekstra keša sa strane koji želiš proplesati podno glasnih zvučnika, bile su miniskulne. Ali, eto…. ovdje si i slavi tu činjenicu sasvim svjestan njene meke šokantne punine i značenja.
 
Pa kako sam naslov kaže tu smo da te držimo zapetljanog u petlju, da te držimo u kuži i da čuješ sve što Life Celebration ptice cvrkuću. Tako za sve koji nemaju kako od Pule do lokacije organizatori su osigurali shuttleove/buseve koji će te prevesti na punkt krasnosti, a stižeš li nam kojim slučajem i s aerodroma možemo riješiti i taj prijevoz pa za više podataka klik ovdje.

 
Kako svaki hvale vrijedan glazbeni događaj zaslužuje i svog vizualnog parnjaka za dekoracije su se pobrinule Mae i Moa Decorations –  sasvim cool mladi team koji izrađuje slike koje sjaje pod crnim svjetlom, ubace pokoju Lycra instalaciju i Led 3-D objekt koji hvata jabučicu. Na okus onoga što bi mogao očekivati skokni ovdje.
 
Zanima li te updateana lista lineupaša osjeti se slobodnim navratiti u ovaj zakutak, a sjajna vijest je da su organizatori počeškali glavu i ustvrdili da žele da pravo na chill uđe u ustav pa su tako pripremili i relaksirajuću glazbu, pokoje pićence i oblizek u beach baru na samoj obali. Za sav detaljan info ili samo gušte surfanja stranicom čeka te službeni web Life Celebration Festivala, a da nabriješ svoju unutarnju ljetnu navijačicu ovdje je i teaser filmić.
 

Facebook event:
Facebook community:
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2