Skip to main content
  • alt
  • 31.07.2015.

Viva Riva debelo napunila lineup domaćom i regionalnom ekipom

Viva je slavljenički povik oduševljenja i dobrih želja kojime želiš dug i plodonosan život objektu na koji je usmjeren.

 
Ovoga puta to je Riva i prekrasna lokacija koja ljubi obalu mora na dva dana, 7. i 8. kolovoza, postati će poprište elektroničke katarze s preko 20 svjetskih, regionalnih i lokalnih jahača techno glazbenog vala.

alt

 
Dolazi nam posvojeni Hrvat s putovnicom prepunom tinte iz svih zakutaka planeta, Marco Bailey, potom dva Španjolca čija glazbena priča je započela daleko ponad zemlje upoznavanjem u avionu, Pig & Dan, a tu su i Christian Smith, Mario Cobretti i Technasia.
 
No uz goste izvan balkanskih granica flaneriranje i kavice na Rivi ćete plesom zamijeniti uz 17 lokalnih i regionalnih umjetnika pridodanih finom moćnom lineupu. Tu su Alen Selestrin, Andrologic, Bush, Butters, Domagoj, Edy C, Eggy, Galinac Galinac i Jolly Joke, Leteći Holandez, Lucca Masterson, Many, Mate Kokić, Mladen, Scheva, Zorro i hrvatski zaštitnik elektronike, Pero FullHouse.
 
26 sati čistoga techna biti će popraćeno i vizualnim spektaklom vatrometa, lasera i light showa koji će blještati direktno iz mora. Za karte techno bombe na istočnom dijelu Rive skoči ovdje. Viva ples! Viva život! Viva Riva!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2