Skip to main content
  • pussyfagot
  • 29.07.2012.

Vodeći Gay festival stiže u Hrvatsku

U deset dana održavanja ovaj festival uključuje nastupe brojnih svjetskih DJ-a, a zbog velike zaintersiranosti ozbiljno se pregovara o njegovoj hrvatskoj premijeri.

Naslovna foto

pussyfagot

Circuit Festival najveći je Gay & Lesbian festival u Europi, ove se godine održava od 02-12.08.2012 u Barceloni i u deset dana održavanja posjeti ga preko 30 000 ljudi.

Između ostalih ovaj festival godinama pozorno prate gay osobe sa naših područja, osobito zato što im je Barcelona tradicionalno jedna od najpoželjnijih destinacija .

Organizatori su su iznimno sretni što imaju priliku ugostiti sve veći broj posjetitelja sa naših prostora, većinom Hrvata, Srba i Slovenaca: „Svake godine naš festival posjećuje sve više ljudi iz bivše YU i neopisivo nam je drago što su prepoznali čar Circuit Festivala, pogotovo jer znamo da na tom području nismo imali velike marketniške kampanje.“

Radi velikog interesa i mnogih posjetitelja iz naše regije, ozbiljno se pregovara o suradnji klubova i event agencija iz Hrvatske koje će imati priliku surađivati sa Circuit-om na specijalnom najavnom eventu u Hrvataskoj, vjerojatno na Hvaru, no za sada organizator ne može otkriti detalje.

Čini se kao da smo ‘jučer’ pokrenuli Circuit projekt sa 3 cilja: kako bi postao naj veći Europski gay festival, kako bi svim gostima ponudili naj bolju ljetnu zabavu i kako bi Barcelona postala središte okupljanja gay zajednice tokom početka kolovoza svake godine.
Nakon 4 godine i više od 200 tisuća posjetitelja čini se da smo uspjeli…

Zato će naš peti rođendan biti nezaboravan doživljaj za posjetitelje.  Zahvalit ćemo svima na protekle 4 godine pune emocija i nevjerojatnog doživljaja sa novim partijima, jačim line-up-om, i još boljim programom… Ove godine će nas biti više od 65 tisuća i proslavit ćemo petu godišnjicu festivala pretvorivši Barcelonu u svjetski gay epicentar. Zar će te to propustiti ?“ –  pitaju se organizatori festivala Organizers-MatineeGroup.

SPECIAL GUEST DJ’s:

Abel (Miami)
Ana Paula (Brasil)
Brett Henrichsen
Gra Ferreira (The Week Brazil)
Isaac Escalante (Karmabeat México DF)
Offer Nissim (Forever TLV)
Paulo Pacheco(The Week Brazil)
Peter Rauhofer (Work NYC)
Renato Cecin (The Week  Brazil)

MATINEE TOP DJ’s :
Aron
Andre Vicenzzo
Antoine909
Armando Tovar
Ben Manson
Daz Saund
D’Jhonny
Domingo y Marcelo
Elias
Flavio Zarza
G-Martin
Giangi Cappai
Gsp
Hector Fonseca
J.Louis
Javi Reina
Javier Medina
John dixon
Jordi Lights
Lydia Sanz
Manuel de Diego
Manuel Rotondo
Marco Da Silva
Max Sanna
Micky Friedman
Nacho Chapado
Pagano
Paul Heron
Phil Romano
Taito Tikaro
The Mae

LIVE ACT :

Vanesa Klein
Luca G

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju