Skip to main content
  • 4.08.2016.

WTF Dubrovnik – životna filozofija današnjice za bolje sutra!

Izgovoriš li abrevijaciju WTF vjerojatno si zarobljen negdje oko emocije zbunjene prekrasnosti onoga što se događa.

 
I mi imamo jedan takav, no skraćenica ne stoji za, psovkom poduprto, čuđenje već WTF mijenja usklik We… The Future. Najbolji način za stvoriti bolje sutra je upravo posvetiti punu pažnju njegovoj izgradnji u danas. Samo u danas si sasvim ti, samo u danas imaš moć mijenjati stvari i sijati sjeme koje će nabujati u lijepe stvari, samo danas dobivaš kao garanciju koju ti svemir daje da si kormilar svoga broda i da imaš slobodu okrenuti jedra kamo želiš ići.
 
Tako dubrovačka WTF ekipa ne može baš jednostavno preliti u riječi svoju misiju i manifest, više bi voljeli da retroaktivno s platoa budućnosti djela govore sama za sebe. Ono što znaju je da žele živjeti svoju najbolju sadašnjost s jasnom vizijom budućnosti. Kolektiv je ovo koji ne želi samo postaviti festival već prezentirati jednu životnu filozofiju – optimističniju, snažniju, čišću i na rast orijentiranu, pa se tako od 5. do 8. kolovoza smještaju na podije Fort Imperiala, Cluba Lazareti, Komarda beacha i svemu pridodaju jedno krstarenje jugom Jadrana na glasnosti broda čija paluba vibrira beatom.

 
Petak tako na prvom danu festivala upire oči u Fort Imperial od 22 sata uz Kevina Yosta, jedan prekrasni b2b gdje se leđa o glazbena leđa oslanjaju Torres i Audiometric, kojeg slijedi Djivo aka dBA, da bi preuzeli naposljetku Flora i Lija.
 
Subotnja večer kreće prema sutonu u 20 sati u dulanoj manifestaciji u Lazaretima i na Komarda plaži, a s nama su Pion, Zookey, Ismix, Jakša Pavičević, Petra, Maroje i Wecky & Jux. Nedjelja te pak, kada zvijezde zasjaju svojim nuklearnim reakcijama po svodu, u 22 sata vodi na brod na kojem soundtrack noći vode Jamie Anderson, Bronski & Herya, Klabika Collective, Denis T., Benx i Funk You.
 
Misliš da budućnost živi u sutra? To bi bilo ono što zovemo krivim. Budućnost živi u odlukama koje doneseš danas. Pa odluči danas da ćeš sutra počastiti floorove WTF Dubrovnika svojom prisutnošću i enjoy! 
 
Cijene ulaznica pretprodaja/dan:
Petak 100kn/150kn
Subota: 70kn/100kn
Nedjelja: 150kn/200kn
Festivalska tri dana: 300kn
 
 
Pretprodajna mjesta:
Micro Caffe Bar
Art Cafe Bar
Pirate's Social Club "Gusar"
sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2