Skip to main content
  • 7.06.2015.

Za Exit Avanturu produžena akcija 4 + 1

Zbog velikog interesa, a na zahtjev velikog broja fanova koji nisu stigli do 5. lipnja osigurati svoju ulaznicu za ovogodišnju Exit Avanturu, omiljena akcija „4+1“, produžava se do 15. lipnja.

Piše: 

Naslovna foto

Exit


Svi fanovi dobili su još deset dragocjenih dana da okupe ekipu za najbolji festivalski provod ovog ljeta, i da uz kupljene četiri ulaznice za Exit, Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu, petu dobiju na poklon! Četverodnevne ulaznice za Exit, još se prodaju po promo cijeni od 459 kn (online 474 kn), što je ušteda od 50% u odnosu na njihovu završnu cijenu, dok su ulaznice za Sea Dance trenutno 330 kn (online 335 kn). Cijela Exit Avantura, koja obuhvaća oba festivala od Petrovaradina do Jaza, iznosi samo 549 kn (online 559 kn)! Ulaznice za ovo veliko festivalsko ljetovanje, prodaju se na Entrio službenim prodajnim mjestima i na stranici www.entrio.hr
Do Exit festivala ostalo je još samo mjesec dana, a već se desetci tisuća domaćih i inozemnih posjetitelja očekuju u Novom Sadu i Budvi ovog ljeta. Tako će cijelu Exit Avanturu posjetiti gosti iz više od 60 zemalja, sa čak šest kontinenata, iz Australije, Azije, Europe, Afrike te Sjeverne i Južne Amerike! Exit u stopu prati i Sea Dance na Jazu, gdje je najveći interes za povijesni nastup grupe The Prodigy u Crnoj Gori, 15. srpnja!
{youtube}jYNZpZEABno{/youtube}
 
Najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu počinje uz glazbeni spektakl desetljeća i koncert svjetske pop ikone Robbieja Williamsa 17. srpnja na beogradskom Ušću! Robbie na ovoj turneji, prvi put ikad, izvodi svoje najveće hitove kao što su: „Angels“, „Feel“, „Millennium“, „Rock DJ“, „Road to Mandaley“, „No Regrets“, „Kids“, „Bodies“, „Candy“, „Tripping“, „Monsoon“, „Come Undone“, „Better Man“, „Supreme“, „She’s the One“ i mnoge druge.


 
Vrata Petrovaradinske tvrđave otvorit će se 9. srpnja, kada će fanovi iz cijelog svijeta proslaviti 15. rođendan Exita, sve do svjetski poznatog zatvaranja Dance Arene u jutarnjim satima, tada već 13. srpnja. Tijekom četiri dana i noći, na Petrovaradinu nastupit će lista najaktualnijih zvijezda nove generacije, zajedno s potvrđenim imenima, iz svih glazbenih žanrova, ali i kontinenata. Na Exit dolaze Manu Chao, Motörhead, Faithless, Emeli Sandé, Hardwell, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Zomboy, Roni Size Reprazent, Napalm Death, Octave One, Lola Marsh, 1000mods, Hladno pivo, Zoster, Rambo Amadeus, Artan Lili i brojni drugi!

Pravo festivalsko ljetovanje nastavlja se već od 15. srpnja, kada će se pored mora na budvanskoj plaži Jaz, četiri dana i noći slaviti nagrada za Sea Dance, koji je aktualni Najbolji europski festival u kategoriji do 40.000 posjetitelja po danu! Party na velikoj pješčanoj plaži trajat će ove godine četiri dana i noći, sve do ranog jutra u nedjelju 19. srpnja, a dolazak na Jaz potvrdili su The Prodigy, Rudimental, Roisin Murphy, Sigma, Gramatik, Wilkinson, James Zabiela, Noisia, Flight Facilities, Kim Ann Foxman, Bondax, Dubioza kolektiv, Soul Clap, FKJ, Odesza, Star Slinger PillowTalk, TCTS i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umjetnika Exit Avanture na 30 festivalskih pozornica od Petrovaradina do Jaza!
 
Na stranici KS Travel možete pronaći sve detalje oko putovanja na oba dva festivala. Organiziran je povratni autobusni prijevoz iz Zagreba i Rijeke s mogućnošću ukrcaja i iz nekog drugo grada. Uz prijevoz preko nas možete osigurati ulaznice i smještaj u kampu, hostelima ili apartmanima.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2