Skip to main content
  • 16.03.2012.

Započeo je Winter Music Conference

Glazbena konferencija WMC u Miamiu započela je, a ove godine traje 10 dana, točnije do nedjelje 25. ožujka. Svako novo izdanje donosi još bolji, sadržajniji i kvalitetniji program.

Piše: 

Naslovna foto

WMC 2012


Tako će ovaj put konferenciji domaćin biti kompleks Beachflex gdje je delegati mogu popratiti ukupno 55 organiziranih diskusija s različitim temama, te razne radionice, događaje, natjecanja i prezentacije. Zasigurno ni u 2012.g. neće nedostajati novih ideja, prisustva mnogih poznatih ličnosti iz glazbene industrije a sve sa ciljem razvoja elektronske glazbe.
{youtube}gDDDcb0Zu9I{/youtube}

Klasično se biraju najbolji izvođači na International Dance Music Awardsu, održava sajam vinyla i kolekcionara istih, natjecanje VJ-a, natjecanje DJ-a u mixanju i scratch-anju. WMC organizira službene pool partije a ostatak zabave se održava van ovog kompleksa na plažama Miamia – South Beach Sessions. Tu se nalaze najbolji klubovi i beach barovi Miamia, a rezime svega je mega događaj – Ultra Music festival. Za one koji su uspjeli doći do američke vize zabava je već zasigurno počela slijetanjem na američko tlo a za one koji tek namjeravaju ići, kalendar svih partija nalazi se ovdje, a za one koji i ove godine nisu mogli do Miamia, za KS mnoštvo fotografija donosi Jelena Večić koja je već na terenu spremna za akciju.

 

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.