Skip to main content
  • 7.07.2011.

Zed Bias aka Maddslinky na Braču

Kao posebno iznenađenje Voi’Sa festivala na Braču 2011. u smjeru UK funkyja, dupstepa, house, broken jazza i soula, predstavljavamo vam DJ / producenta: Zed Biasa aka Maddslinky!

Piše: 

Naslovna foto

Zed Bias


Ikona manchesterske klupske glazbe, koju se u zadnje vrijeme može vidjeti i čuti od Fabrica, Nothing Hill Carnivalla, pa do Southport Weekendera vraća se na velika vrata s novim remixevima svog legendarnog top 40 hita “Neighbourghood” koji je i u novom ruhu polučio nevjerojatan uspjeh, a samo je uvertira albumu najavljenom za kraj godine, na kojem će se također pojaviti i gosti poput Omara, Jenne G, Tawiah…

Nedavno objavljeni ljetni hit “Dancing“ sa Omarom trenutno je na svim top listama u UK-u i upravo sa tom pjesmom mi vam šaljemo pozivnicu da  dođete na VoiSa2011 i da se odlično zabavite I samo “plešete-plešete". Na Voisa2011 će definitvno predstaviti UK funky, dubstep i broken hitove, a sigurno će nas iznenaditi i nekim od svojih klasika, koji su nastajali u suradnji s popularnim imenima kao sto su Amy Winehouse, Miss Dynamite, ili pak kojim od remixeva za Whitney Houston, Gabrielle, Kosheen, Destiny’s Child ili The Streets. Obzirom na povratak popularnosti garage zvuka, treba naglasiti da je upravo Zed Bias 2001. bio nominiran za Mobo Award u kategoriji “Best Garage Act".

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2