Skip to main content
  • exit festival
  • 30.04.2012.

Želite nastupiti na EXITU?

DJ-i, solo izvođači i bendovi i ove godine ste pozivani da se prijavite i nastupite na pozornicama EXIT festivala.

Piše: 

Naslovna foto

exit festival

Natječaj Exita za nastup na festivalu pod nazivom „Play @ Exit“ počinje danas, 30. travnja i trajat će sve do ponedjeljka, 21. svibnja 2012.

Svi zainteresirani i ove godine mogu sudjelovati tako što će se registrirati na stranici www.exitmusic.rs. Registracijom i popunjavanjem aplikacije ujedno se i prijavljujete na natječaj za nastup na Exitu 2012, i dobivate svoju stranicu. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na stranici, dovoljno je ulogirati se i na svojoj osobnoj stranici kliknuti na "Apply for 2012". Detaljne upute i propozicije natječaja mogu se pronaći na Exitmusic.rs.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć medijskih suradnika, partnera i publike. Svi posjetitelji stranice exitfest.org pozvani su da „lajkaju“ izvođača koji im se najviše sviđa, jer će izvođači s najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu.

{youtube}KVsXef0DZj8{/youtube}

Play@Exit natjecanje realizirat će se, kao i prošli put, uz veliku podršku online glazbene platforme Soundcloud. Pri prijavljivanju na natječaj, bendovi i DJ-i moći će na stranici postaviti i player sa svojim pjesmama ili dužim DJ setom sa stranice Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i prije svega služi dodatnoj promociji glazbe bendova i DJ-a koji se prijavljuju na natječaj.

Prošle godine na natječaj „Play@Exit“ prijavilo se više od 950 izvođača iz cijelog svijeta. Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem natječaju nastupali su na Exit Music Live pozornici, ali i na velikim pozornicama poput Fusion i Explosive. Rezultati nadolazećeg natječaja bit će objavljeni 12. lipnja.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk