Skip to main content
  • jumf
  • 18.05.2012.

Želite se oženiti na jumfu u Zadru?!

Ne treba vam Las Vegas, jer se u samom centru Zadra održava Jader Urban Music Festival na kojem se možete između ostalog i oženiti, ako želite.

Piše: 

Naslovna foto

jumf

Od petka do nedjelje, 22.-24. lipnja u Zadru će se  uz headlinere festivala kao što su Tito & Tarantula, Goran Bare i Majke, Disciplin A Kitschme, Edo Maajka, Rambo Amadeus i drugi organizirati uz spomenuti main stage i soundsystem stage koji je  novost ovogodišnjeg JUMF-a  i na kojem će nastupiti mlade zadarske elektronske snage Botza soundsystem i Štemanje d.o.o. te ekipa koja će promovirati Lost theory festival; Zmayo (Pistolero Crew), Val Vashar (Zenon), Steve-O (Suntrip), te u nedjelju Vrki (Digitron), Karlo i Ivana (Homegrown Sound), Dj Peter Posh (Kingston Sound).

{soundcloud}https://soundcloud.com/zmayo/pistolero-podcast-001-zmayo{/soundcloud}

I da ne zaboravimo ono najbitnije na jumfu se možete i oženiti, jer je Jumf-ova kapelica samo još jedan dio iznenađenja koji očekuje posjetotelje u svrhu dobrog provoda, uostalom daleko je Las Vegas!
U pretprodaji su trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od samo 180kn. Ulaznice će se također moći kupiti na svim pretprodajnim mjestima koji su u sustavu Eventima. Kapacitet parka Kapetanski ograničen na 3000 posijetitelja (po večeri). Cijene dnevnih ulaznica iznositi će 60kn za petak, 120kn za subotu, te 100kn za nedjelju. Cijena trodnevne ulaznice od 18.06. iznositi će 210kn.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2