Skip to main content
  • 11.01.2023.

10 najtraženijih regionalnih producenata na Shazamu

Zahvaljujući Shazamu kroz godine smo imali priliku otkriti “novu traku” koju bi negdje čuli, a zahvaljujući platformi za analitiku Viberate, otkrivamo koji su najtraženiji regionalni producenti na Shazamu

Piše: 

Ako na nekom partyju vidite mobitel usmjeren prema zvučniku, to je znak da neko “shazamira” traku koja se vrti i pokušava otkrit o čemu se radi. Takvih slučajeva je bilo na stotine tisuća za trake regionalnih producenata. Ovo je lista 10 najtraženijih regionalnih producenata na Shazamu.


FOTO: howtogeek.com

Vrtoglavih 1.7 milijuna “shazamiranja” za Regardove trake, kosovarskog producenta je zakucalo na prvo mjesto liste. Upravo hit koji ga je lansirao u zvijezde“Ride It” je najtraženiji, a velika je zainteresiranost za njegove dvije posljednje objavljene stvari “No Love For You” i “Hallucination”.

Lost Sky, koji se nalazi u samom vrhu hrvatskih statistika, visoko drugo mjesto najtraženijih producenata nalazi i na regionalnoj listi. 675.4 tisuće traženja imena njegovih traka se odradilo preko Shazama, što potvrđuje popularnost njegove niše u dubstepu, trapu i future houseu.

Predstavnik psytrancea, Zyce osigurao si je treće mjesto zahvaljujući 608.6 tisuća “shazamiranih” traka. Najveću zainteresiranost kod psytrance publike pronalazi u Brazilu, a svih zanima kako se zove njegova suradnja s Liquid Soulom i Solar Kidom, a to je Anjuana.

Od 4. do 10. mjesta najtraženijih producenata u regiji zauzimaju:

4. Solar Kid s 529.4 tisuće shazamiranja

5. Space Motion s 359.4 tisuće shazamiranja

6. Gramatik s 216.7 tisuće shazamiranja

7. UMEK s 204.3 tisuće shazamiranja

8. Tropical Bleyage s 140.7 tisuća shazamiranja

9. Jericho Ismael s 115 tisuća shazamiranja

10. Matroda s 110.9 tisuća shazamiranja

Najtraženiji producenti na Shazamu vrijedni spomenasu još Reeson, Gramophonedzie, Dallerium, Divolly & Markward, Galwaro, Petar Dundov, Andrew Meller i drugi.

sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk