Skip to main content

12 predivnih fotografija sa naše nove festivalske destinacije – plaža Martinska

Plaža Martinska u Šibeniku će ovoga ljeta po prvi put ugostiti 6 festivala, a prvi nama najinteresantniji Seasplash festival u 17. izdanju održava se od 18. do 21. srpnja.

Piše: 


Pogledajte kako izgleda pogled na predivnu plažu Martinska, kao i pogled sa plaže i kampa; i sam prostor na kojem će se plesati i kampirati.

Seasplash festival će ovo ljeto na posve novoj festivalskoj lokaciji ugostiti velikane svjetske i domaće bass scene, i tako proslaviti posljednju godinu prije svoje punoljetnosti. Ovogodišnje “exodus izdanje” festivala donosi preko 30 glazbenih gostiju, četiri dana glazbe na četiri pozornice, besplatno kampiranje, niz zanimljivih radionica, dućan ploča, bazzar i još mnogo toga.

Osim predivne nove lokacije, plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana – Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku. Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na Tvrđavi nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble, uz Brain Hoidays i Bass Culture Sound System. Ulaznice potražite na: seasplash-festival.com/festival/tickets


 


 


 


 

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop