Skip to main content
  • 25.05.2019.

16 fotki sa prve večeri Sea Stara – domaće i svjetske zvijezde preuzele floor

Jučer je započeo Sea Star koji slovi kao prvi festival sezone na sjevernom Jadranu kojeg organizira EXIT ekipa, a u nastavku donosimo zanimljive fotografije sa prve večeri.

Piše: 


Umag je krcat ljubiteljima alternativnih glazbenih pravaca, pa tako i onih koji žive i dišu za elektronički zvuk. Jučer su na prvom danu festivala dvije pozornice bile usmjerene na nama omiljeni zvuk. Oni koji vole nešto intimniju atmosferu mogli su plesati na Electric Waves pozornici koja je okupila lokalnu scenu – Dino Jukić, Life4Funk, System Divine, Ana Antonova.

Na Addiko Tesla Stage ili glavnoj pozornici festivala nakon hip hop nastupa krenuli su techno titani, a nešto iza ponoći otvorio je Talijan Ilario Alicante i zagrijao za lidera svjetske techno scene Sven Vätha u 02.00h.. Tada se floor ove pozornice totalno napunio jer svi su došli čuti i nakloniti se onome koji je stvarao scenu od samih početaka.

Svena je na pultu zamijenila trenutno najatraktivnija ženska DJ-ica na planeti Nina Kraviz čiji setovi su uvijek nepredvidivi eksperimenti, a ostala je do samog jutra produživši set dvaput i družila se sa fanovima.

Večeras u velikom finalu Klubska scena preuzima Nautilus Arenu uz Enrica Sangiuliana i Marka Nastića, stižu i Ambasadori scene Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein, te lokalna podrška DJ Unique. Za one koji vole malo mekšu elektroniku tu je Addiko Tesla Stage sa Mahmutom Orhanom i Lady Lee. Electric Waves nudi također zanimljivu vožnju uz lokalnu ekipu koju predovde Amor, Marin Biočić, Bronski, Marcel i San Suono! Kompletnu satnicu pogledajte ovdje.

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2