Skip to main content
  • 11.02.2018.

24 fotografije iz kluba Up & Down – žile kucavice nekadašnje splitske scene

Fotogalerija koju donosimo u nastavku datira s kraja 2000.g. točnije 25.12., kada se održala proslava rođendana radijske emisije klupske glazbe "Zvuci noći".

Piše: 


Emisija se redovno vrtila na Radiu KL Eurodom koji također više ne postoji, a uređivala ju je Nevia (bivša djevojka Ivana Mastermixa). Na partyu su svirali Ivan Mastermix, Mr. DJ Dario i Jake.

Zanimljivo je da su ovo vjerojatno jedne od posljednje zabilježenih fotografija iz kluba Up & Down u Splitu koji je nedugo nakon toga zatvorio i zauvijek otišao u povijest. Tamo su plesale generacije splitskih partijanera, a onda je odjednom sve to postala samo jedna divna uspomena.

Brojni DJ-i iz Hrvatske i svijeta su Up & Down smatrali svojim drugim domom. Glazba je uvijek bila raznovrsna od housea, do techna i trancea. Prije Up & Downa klub se zvao "Kakadu" i često je radio matineje. A sada je tu već godinama otvoren restoran i svaki put kada prođemo obnovimo sjećanja na clubbing s kraja 90-tih i početka novog stoljeća.

 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2