Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Američki superstar DJ Stacey Pullen obilježio 9 godina BSH Evenata

Utorak, 22 Studeni 2022

Američka DJ legenda Stacey Pullen sjajnim setovima u dva hrvatska grada obilježio je devet godina vrhunskih evenata hrvatskog glazbenog brenda BSH


Rijeka i Zagreb plesali su u istom ritmu

Zagrebački klub Peti kupe bio je premalen za sve one koji su htjeli poslušati zašto je upravo ovaj DJ jedan od pokretača techno glazbe u svijetu. Njemu su se pridružili Marko Nastić, regionalna zvijezda sa zavidnom svjetskom karijerom, te domaće snage Aldo Morro te Pablo Panda.

Peti kupe je zavidnom produkcijom potvrdio da je pravo klupsko osvježenje na zagrebačkoj sceni. Urbani zvuk je definitivno ono čega u Zagrebu nedostaje, a upravo je BSH predvodnik svjetskih trendova u Hrvatskoj.Dan kasnije, riječki Pogon kulture kao da se natjecao za Zagrebom u stvaranju vrhunske atmosfere. Večer je počela uz riječke DJ-e Marcela i Bronskog, a Aldo Morro i Pablo Panda su prenijeli dašak zagrebačke atmosfere na Kvarner. Ubrzo nakon početka seta Stacey Pullen je i u Rijeci pokazao kako se stvara neponovljiva atmosfera na techno eventima.BSH eventi posljednjih su godina postali vodeći hrvatski brend kad je organizacija glazbenih događanja u pitanju. Od Medvedgrada, Trsata ili pak Revelina i Fortice do najboljih hrvatskih klubova. U njima se stvarala jedna nova priča koja danas hrvatsku stavlja uz bok najboljim svjetskim destinacijama kad su glazbena događanja u pitanju. Za novu, 2023. sezonu već su sada za počele pripreme jer glazba i ples su pokretači pozitivne energije i nezaboravnih provoda.


BSH su dobitnici brojnih Ambasadora od 2017. do danas. I ove godine nominirani su za Najbolji outdoor party (BSH Cave Romane); Najbolji festival domaćeg promotora (Zadar Sunset festival) i Nagrada za poseban doprinos sceni (Croatia Beach Music Conference)