Skip to main content
  • 26.10.2023.

Fotke i video s partya na kojem je Dobar House rasplesao sljemenski TV toranj

Prošle subote Dobar House je priredio plesnu noć na nesvakidašnjoj party lokaciji iznad Zagreba

Piše: 


Za prvi Rhythm Beats Routine u suradnji sa Schweppesom line up je činila ekipa DH-a: Elena Mikac, Tom Bug, hrwo E i Soulfreq.

Ulaznice su otišle u rekordnom roku, a atmosfera je bila uzavrela na samom flooru uz zvuk koji je dopirao iz Funktion One systema, a cijeli event je i emitiran u Live streamu, pa ga možete pogledati ispod fotogalerije.

Evo što su sami organizatori Tom Bug i Elena Mikac iz Dobrog Housea izjavili nakon tuluma: "Dobar House party u sljemenskom tornju, prvi takve vrste, postigao je sva naša očekivanja i više od toga. Bilo nam je jasno kako će se raditi o posebnom događaju s obzirom da smo ulaznice rasprodali 10ak dana prije početka događaja. Publika je bila fenomenalna i pratila je svakog DJ-a u stopu, i svi su bili raspoloženi od samog početka partyja. Od HrwoEa koji se pobrinuo za vrhunski warmup, Soulfreqa koji je imao prilike predstaviti i svoj novi singl Bass 4 Love, te na kraju sa setovima nas dvoje, već pomalo iscrpljenih od svega. Naravno, itekako se isplatilo. U suradnji sa Schweppesom, prvi Rhythm Beats Routine je iza nas, a novi je upravo u planu na jednoj drugoj lokaciji."

brejcha 2
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.