Skip to main content
  • 25.02.2024.

Fotograf Rukes zabilježio Illeniuma, kao najveći pojedinačni EDM nastup pred 75.000 ljudi u Denveru

Rukes je snimio podvig Illeniuma na stadionu Empower Field at Mile High u Denveru

Piše: 

Naslovna foto

Rukes.com

Illenium je obilježio izuzetnu prekretnicu u svojoj karijeri organiziranjem najvećeg EDM nastupa i obaranjem posljednjeg rekorda kao najveći pojedinačni headliner svojim nastupom u Denveru. Kao dio njegovog showa “Trilogy: Colorado“, revolucionarni događaj sadržavao je tri različita segmenta koje je hvaljeni DJ izveo u jednoj večeri, pokazujući njegovu ogromnu umjetničku snagu i svestranost.

Foto Rukes.com

Počevši sa setom koji se fokusirao na “Ashes” i “Awake” vješto je pripremio izbor pjesama koje su uronile publiku u nostalgične i snažne zvukove koji su definirali njegovu karijeru. Nakon toga, proveo je obožavatelje kroz zvučno istraživanje “Fallen Embers” prije nego što je završio s “Illenium Live” setom.

Foto Rukes.com

Na vrhuncu nastupa, gosti iznenađenja The Chainsmokers i Carlie Hanson pojavili su se kako bi oduševili publiku svojom nadolazećom novom pjesmom “See You Again”. Ovo je podivljalo razularenu publiku jer je neočekivani obrat dodao još jedan sloj magije čistoj glazbenoj euforiji.

Ovaj nastup učvršćuje status Illeniuma kao pionira u svijetu EDM-a i daje primjer njegove sposobnosti stvaranja jedinstvenih, impresivnih iskustava koja nadilaze tradicionalne koncertne formate. Illenium je krajem godine osvojio i Grammy nominaciju za dance/elektronski album “Fallen Embers”.

sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2