Skip to main content
  • 18.01.2024.

Glas naroda: 95% čitatelja koji su sudjelovali u anketi želi ići na 30 godina Future Shocka!

Novi web, nova godina, nove ankete, tako nam je počela 2024. na Klubskoj Sceni gdje Vas pitamo o aktualnim temama s domaće i svjetske scene, a prva među njima bila je obilježavanje 30 godina od prvog Future Shocka 2001.

Piše: 

Festival koji se prvi put održao u lipnju 1994. i privukao preko 10 tisuća ravera na Zagrebački Velesajam jedna je od uvijek zanimljivih priča o kojoj smo više pisali ovdje. U anketi smo Vas pitali “Da li biste došli na 30 godina Future Shocka 2001 na Zagrebački Velesajam?

Među 297 odgovora velika većina bi došla (95,62%), što možete vidjeti u nastavku. Ostaje sada na organizatoru Damiru Cuculiću da pokuša složiti dobar line up, pronađe sponzore i investitore koji bi pomogli u realizaciji ovog velikog događaja, te mu želimo puno sreće i nadamo se da ćemo na jesen svi skupa ponovno plesati na FS 2001.

Bilo je tu na našem FB kanalu i dosta interakcije fanova sa zaključnih 35 komentara na ovu temu te predivnim odgovorima potpore i sjećanja na ovaj prvi veliki festival elektronske glazbe u našoj zemlji. Neke smo i izdvojili, a ostatak pogledajte niže.

“Bila, ima me i na videu i jos cuvam kartu! Naravno, i nadam se line up-u s ekipom Westbam, Mark Oh, Tanith, Marusha, Franky Jones, i da, svi jos nastupaju i ne bi trebali biti toliko skupi kao ovi EDM Garrix i ini, ili novi techno a la Charlotte”

“Bili su to lipi dani valjalo bi ponovit”

“Plačemo za tim godinama”

“Te davne 1994 moj prvi veliki party koju sam pohodio…A ovo je FS 1995 kamera uhvatila mene i tada moju djevojku, a danas supruga Slađana Štefančić za emisiju pazi staklo…Još i dan danas znamo nekad zalutat na neki party…Vjerovatno bi došli i na ovako veliku obljetnicu…FS 2001”

“Podržavam, ne samo na fejsu, već sam spreman kupiti ulaznicu!”

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2