alt

Gradonačelnik Hvara želi promjeniti identitet Hvara kao party destinacije

Nedjelja, 25 Lipanj 2017

Novi gradonačelnik hvarskoj je “sodomi i gomori” kako ju je opisao The Sun odlučio stati na kraj te tako kreće u bitku protiv nepristojnih mladih turista, prenosi net.hr


Riki Novak je odlučio uvesti reda na jednoj od naših najpopularnijih party destinacija, te namjerava stati na kraj onima koji se neprimjereno ponašaju.

"Povraćaju po gradu, uriniraju na svakom kantunu, hodaju bez majica, spavaju na gradskim površinama, bauljaju okolo i ne znaju za sebe.  Neka bez majice hodaju u drugim gradovima uz obalu, u Hvaru to više neće biti moguće. Neka goli budu na plažama, ali red je da kada dođu u grad, obuku majicu", kazao je Novak u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

alt

Kaže kako su kazne zadnje rješenje, ali da oni koji će se oglušiti na savjete mogu očekivati da će ih lupiti po džepu.

"Još ne znamo kolike će biti kazne", kazao je Novak.

Novi hvarski gradonačelnik koji je kao nezavisni pobijedio SDP-ovog Rina Budrovića kaže kako Hvar ne želi biti isključivo party destinacija.

alt

"Ne želimo biti isključivo party destinacija. Mladi turisti su dobrodošli, ali morat će znati kako se ponašati ovdje", kaže Novak.

Možda bi hvarski gradonačelnik trebao slijediti primjer Novalje koja je vrlo dobro uredila pravila ponašanja kao najpoznatija hrvatska party destinacija.

Gradonačelnik Hvara želi promjeniti identitet Hvara kao party destinacije