Skip to main content
  • 31.10.2017.

Insolate u Tresoru: Najdraži su mi closing setovi koji nisu vremenski ograničeni

Osječanka Insolate, pred kraj mjeseca kolovoza stala je za pult berlinskog kluba Tresor te smo ju zatražili da nam iznese svoje dojmove.

Piše: 

Nekoć poznata kao Miss Sunshine, od 2015. godine na underground sceni radi pod imenom Insolate. U zadnjih godinu dana često je zadirala u dvorište njemačkih klubova, a njezin zadnji posjet dogodio se u Tresoru 25. kolovoza. Večer je bila u znaku Robert Hooda i njegove turneje Paradygm Shift, albuma izdatog sredinom godine za Dekmantel.
{youtube}Q1giFvExv_Y{/youtube}

Insolate je nastupala poslije Hooda i sada kada su joj se svi dojmovi slegli, postavili smo joj par pitanja:

Nije ti prvi, ali kakav je osjećaj kada saznaš da ćeš za pult jednog od najboljih europskih kluboga stati upravo ti? Postala li ti je to već navika ili svaki puta srce iznova kuca ubrzanim tempom?

Svaki puta kada sviram u Tresoru je posebno. Najdraži su mi closing setovi koji nisu ograničeni vremenski, poćinju oko 6 ujutro i traju do kada zadnji rejver ne odustane. To iz vas kao umjenika izvuče ono najbolje jer morate balansirati s ljudima koji su već lagano umorni, ali su spremni poslušati i nešto drugačiju muziku. Koliko sam čula, Tresor se inače zatvare već oko 9 sati, a svi moji setovi su trajali do 11-12 ujutro.
Čini mi se kako su moji closing setovi bili jako uspješni.

{youtube}HbeUURjADHw{/youtube}

Kada te pitaju ljudi, po čemu se Tresor ističe, ti im kažeš…?

Dođi pa vidi

Svirala si poslije Robert Hooda, kakvu publiku ti je ostavio, s kojom trakom si još više podigla energiju na flooru?

Svirati poslije Robert Hooda uopće nije lako.  Mislim da mi je to bila jedna od najtežih gaža. Čovjek je ostavio ljude u takvom hypeu, ipak je on THE Robert Hood, da mi je bilo potrebno dobrih sat vremena da pronađem put do njih. Nakon toga 5 sati seta je proletjelo u trenu.
{youtube}SaICoLId5jw{/youtube}

Možeš li izdvojit jedan trenutak po čemu ćeš najviše pamititi tu večer?

Trenutak predaje deckova od strane Robert Hooda i pozitivna energija kojom je zračio, te trenutak kada sam osjetila da sam pronašla konekciju između sebe i publike i kada je napokon sve kliknulo. Upravo sam taj dio seta i izdvojila za ovaj podcast.

I za kraj nam ovog kratkog ali slatkog blitz testa, da možeš birati jedno ime s kojim bi odradila b2b set to bi bio/bila?

Kate Bush, kraljica svemira and beyond
{youtube}FJnUxWuNLpE{/youtube}

Podsjetimo, Insolate i Volster osnivači su etikete Out of Place gdje su stigli do treće ploče, sa koje je traka Zone 303 doživjela i test u Tresoru gdje ju je zavrtila uz prisustvo izvođača iste, Milton Bradleya aka Alien Raina.

Ne znate li kada ćete fizički biti u prostorijama Tresora, zato je tu dvosatni set sa nastupa Insolate koji će vas odvesti na putovanje do Berlina.

[FB]
[TW]
[SC]

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk