Skip to main content
  • 5.07.2021.

Jamie Jones vrtio na Paškom mostu na utvrdi iz 17. stoljeća

Ruševine paške tvrđave Fortica pretvorene su još jednom u plesni podij, ovaj put pod okriljem BSH Events.

Piše: 


Nestrpljivo iščekivani doživljaj ljetnih partija nakon dugo vremena konačno se vratio na najpoznatiji hrvatski otok zabave Pag. Pravu čaroliju nekadašnjih vremena, a opet strogo poštujući nova pravila, donio je prvi veliki ljetni glazbeni događaj BSH Island koji je u prva dva dana rasplesao više od tisuću posjetitelja iz cijelog svijeta.

Nesvakidašnju energiju, emocije i doživljaj svojim je nastupom na posebnom partiju Sunset Sessions, koji se održao u suradnji s klubom Amnesia s Ibize, prenio svjetski poznati DJ Jamie Jones.

Njegovi hitovi kao što su Hungry fot The Power, Summertime i brojni drugi rasplesali su goste iz cijelog svijeta na povijesnoj tvrđavi Fortica na Paškom mostu. Vrhunska glazba i ples uz najljepši zalazak sunca na Jadranu uvod su nezaboravnu glazbenu avanturu BSH Islanda koja se na nekoliko lokacija na otoku Pagu nastavlila sve do današnjeg jutra.

Spektakularni nastup Jamie Jonesa plod je suradnje BSH Islanda te jednog od najpoznatijih svjetskih klubova Amnesie s Ibize. Amnesia je tako u Hrvatsku po prvi put dovela svoj originalni koncept i najposjećeniji program elektroničke glazbe u svijetu.

Počevši u 16h nastupali su još i Luca Donzelli te Marco Faraone, a tulum je završio u 23h. Mogao se uz predivne pejzaže Paga vidjeti i magičan zalazak sunca. Zabava se nastavila u klubu NOA uz Dea Tosh, Full Ferrya, Pabla Pandu i Richya Ahmeda.

S obzirom da se radi o jednom od najvećih svjetskih brendova, a ujedno i prvim klubom koji se otvorio na Ibizi 1976. godine, njihov ulazak u Hrvatsku prekretnica je za domaću festivalsku i zabavnu scenu koja u budućnosti može iznjedriti sjajne pomake nabolje kao što su dolasci imućnijih gostiju te potencijalni dolasci drugih svjetskih brendova u Hrvatsku, prateći Amnesiu.

AFTER OD 23H – NOA BEACH


 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2