Baner

Kalendar Klubske scene ubuduće donosi popis radio emisija i video streamova

Četvrtak, 29 Listopad 2020

Klubovi su uglavnom zatvoreni, radi tu i tamo koji od 18 do ponoći stoga naš kalendar oskudjeva sa događajima.


Zbog novonastalih okolnosti s kojima smo se već suočili i u ožujku, kalendar će i dalje ostati aktivan i pratiti zbivanja, ali i donositi novi sadržaj.


Foto: Pixabay

U kalendaru ćete ubuduće moći pronaći popis svih radijskih emisija koje promoviraju elektronički zvuk, kao i one emisije koje koketiraju sa elektronikom ili su preteča ovog žanra. Već je dio emisija objavljen, a drugi dio će se unositi idućih dana.Pratimo sve emisije na internet radijima i radijskim postajama u Hrvatskoj. Ukoliko Vaša emisija nije na popisu pošaljite info na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (ime emisije, radio, ime voditelja, dan i sat emitiranja, link na online slušanje).

Kalendar će osim toga donositi i informacije o aktualnim live i video streamovima u zemlji i regiji. Najave šaljite na isti mail.Kada se ponovno pokrenu klubovi i festivali u kalendaru ćete moći pronaći standardne najave. Portal ulazi u drugo desetljeće rada i uskoro ćete nas čitati u novom ruhu uz potpuno osvježen vizualni identitet i mobilni portal. 2021. donosi i mnogo radosti budući da ćemo kroz cijelu godinu obilježavati 20 godina rada digitalno i fizički.Od sjajnih proslava za 4, 5, 7, 10, 15, 18 godina, do realizacije Svjetskog dana glazbe, Takeover turneje, stvaranja edukativne platforme Jezgra, izložbi, predavanja, radionica, tribini, dodjele nagrada Ambasador, sudjelovanja i predstavljanja Hrvatske na međunarodnim glazbenim konferencijama, i još mnogo toga stalo je u naš dva desetljeća star portfolio. Puno smo toga pripremili i za veliki XX rođendan, koji ćemo obilježiti na vrlo inovativan način, te se nadamo da će se okolnosti za realizaciju promjeniti. Pratite nas!

Kalendar Klubske scene ubuduće donosi popis radio emisija i video streamova