Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Loco Dice, Inidra Paganotto i Archie Hamilton začinili početak jeseni u Zagrebu

DJ zvijezde Loco Dice, Indira Paganotto, Archie Hamilton svojim su nastupima razvedrili početak jeseni u Zagrebu

Piše: 

Spoj vrhunske glazbe, zvuka, scenografije i višesatnog plesa u zagrebačku su HALU donijeli pravi svjetski spektakl koji je više od tisuću oduševljenih posjetitelja iz Hrvatske i regije ostao u najljepšem sjećanju.

Na velikom plesnom podiju ispunjenom do posljednjeg mjesta, posebnu je pažnju zaokupila najveća zvijezda ovog događaja, njemački DJ tuniskog podrijetla, Loco Dice. Ovaj miljenik hrvatske publike koji svakog vikenda nastupa na drugoj strani svijeta i ovog je puta pokazao snažnu energiju dostojnu svjetskog glazbenog umjetnika te tako još jednom potvrdio svoje mjesto u We Love Sound obitelji čije nastupe uvijek iznova s nestrpljenjem iščekujemo.

Setovi Španjolke Indire Paganotto koju je u Hrvatskoj prvi ugostio upravo We Love Sound ispunili su HALU zaraznom plesnom energijom i pokazali zašto se ova atraktivna umjetnica iz dana u dan penje i približava elitnom društvu svjetskih DJ-eva. Utjecajni producet i DJ Archie Hamilton u svom prepoznatljivom stilu priredio je nezaboravno putovanje uz pjesmu i ples, a glazbenu večer otvorio je i zatvorio zagrebački DJ Mario Herjavec Herya čija vizija undergrounda pruža jedno savim novo iskustvo.

Plesnom spektaklu posebnu je čar dala produkcija koja uz zavidno ozvučenje, svjetlosne i specijalne efekte We Love Sound party priče izdvaja od ostalih i pretvara u nestrpljivo iščekivana uzbuđenja kojima se uvijek iznova veselimo.

john digweed 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
brejcha 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
sonus 2