Skip to main content
  • 7.05.2019.

Na ilegalnom partyu Teknival smrzlo se 30 Ravera

Teknival je francuski hardstyle Rave koji se održao tijekom vikenda u središnjoj Francuskoj.

Piše: 


Zbog vremenskih neprilika uzrokovanih iznenadnom snježnom olujom temperatura se tijekom partija sa subote na nedjelju spustila na čak -3 stupnja što je uzrokovalo smrzavanje i hipertermiju čak 30-tak plesača, pa je čak Crveni križ morao uskočiti u pomoć. Pogledajte video priloge u nastavku!

Na sreću svih nije bilo ozbiljnih posljedica za promrzle partijanere. Teknival se inače već 25 godina organizira ilegalno, a prati ga preko 10 tisuća fanova iz cijelog svijeta te policija kao i obično zadnja dozna kada se i gdje održava. Zbog hladnoće samo je 2500 posjetitelja ostalo na lokaciji u nedjelju tijekom održavanja festivala.

Svake godine se održava na drugoj lokaciji, pa je tako prošle i prekinut kako smo i izvještavali. Ove godine za lokaciju održavanja odabrali su brdo koje je u vlasništvu francuske vojske. Francuske vlasti su pokušavale i ove godine prekinuti Teknival i policija je zaustavila nekoliko kamiona sa vlastitim Sound systemima koji su planirali postaviti svoj zvuk na ovom događaju.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2