Baner

Od danas do Nove godine održat će se čak 103 partya

Utorak, 18 Prosinac 2018

Počevši od danas 18. prosinca pa sve do prvog dana Nove nam 2019.g. u Hrvatskoj će se održati čak 103 partya.


Povećanje od 25% za razliku od istog razdoblja prošle godine

Najviše partya ima za vrijeme vikenda, Badnjaka, Božića i Novogodišnje noći. Statistike dolaze iz našeg kalendara koji već više od desetljeća slovi za najopsežniji party vodič u Hrvatskoj gdje možete saznati ukratko - tko, gdje i kada.Ako usporedimo prijašnje godine evo kako je to izgledalo:
2017. se održalo 92 partya
2016. se održalo 82 partya
2015. se održao 81 party
2014. se održalo 116 partya
2013. se održalo 107 partyaMogućnost pogreške je 10% budući da se kalendar ažurira jednom tjedno, a moguće je da u međuvremenu nastane još 8-12 novih događaja. Ove brojke pokazuju da smo se skoro izjednačili sa vrlo plodnom 2013.g.

Broj novih kvalitetnih programa, projekata, izvođača i inicijativa raste, dok oni etablirani plove svojim voznim redom.
Klubovi, dvorci, trgovi, tuneli, centri kulture, barovi, dvorane Vukovara, Osijeka, Đakova, Valpova, Požege, Čakovca, Zagreba, Pule, Pazina, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Ploča i Dubrovnika domaćini su brojnim partijima, na kojima će nastupati cca preko 400 DJa, live actova i bendova ove godine.Zavirite OVDJE što se nudi i gdje možete plesati, jer od danas do 1. siječnja partija se doslovno svaki dan. Svoje najave šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i znajte da dok nije bilo društvenih mreža MySpace, Facebook, Instagram i Twitter vaša i naša Klubska je oduvijek imala kalendar sa najavama partya koji je najčitaniji u regiji.

Pa dragi naši veselite se, slušajte, plešite, volite, čitajte i učite, u i na, našoj Klubskoj sceni.

Od danas do Nove godine održat će se čak 103 partya