Skip to main content
  • 21.05.2020.

Otvaraju noćni klubovi. Ovo su mjere koje to omogućuju!

Od 27. svibnja 2020. predviđeno je da bi se u zatvorenim prostorima omogućilo 100 posjetitelja, a u vanjskim prostorima 300 posjetitelja, a daljnje brojke će ovisiti o epidemiološkoj situaciji.

Piše: 


U slučaju kad predstavnici ove industrije sudjeluju u organizaciji kulturnih događanja npr. koncerata i festivala, preporuke će se, kao i do sada, usklađivati s Ministarstvom kulture i strukovnim udrugama. Ove informacije objavljene su danas na koronavirus.hr

Tijekom sljedećeg tjedna HZJZ će objaviti preporuke koje će detaljno opisati epidemiološki okvir za obavljanje rada u tim djelatnostima.

Vrlo važna vijest je i da je danas ukinuta zabrana rada za ugostiteljske objekte do 23h čime manji klubovi i barovi pretpostavljamo već sada mogu početi sa radom budući da je trenutno na snazi dozvoljeno okupljanje do 40 ljudi.

Važno je da klub može ispoštovati mjere fizičke udaljenosti među posjetiteljima koje preporučuje HZJZ u zatvorenim i otvorenim prostorima, kao i ostale preporuke oko higijene.

(Molimo nadležne institucije da nas isprave ako griješimo. Puno je dvojakih mjerila, uputa i mišljenja iz kojih je teško donijeti prave zaključke.)

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk