Skip to main content
  • 21.11.2021.

Ovo su 10 naših najtraženijih producenata na Shazamu

Viberate platforma nam donosi zanimljivo istraživanje sa Shazama iz kojeg ćete saznati koji su to domaći producenti elektroničke glazbe tamo najpopularniji

Piše: 

Kad kažemo najpopularniji, to znači da je analitika napravljena na temelju broja upita fanova koji su tražili identitet glazbe koju slušaju.


Photo by Matthew Henry from Burst

Usput, kao i u prethodnim istraživanjima koje smo objavili prošli tjedan (Beatport i Radio Airplay), saznat ćete ponešto o našim producentima o kojima nismo još imali prilike toliko pisati. Bacimo se na posao!

Shazam (12 mjeseci)

01. Tule
02. Matroda
03. Petar Dundov
04. Loreno Mayer
05. Tom Nucleus
06. Dallerium
07. Kiso
08. TWIIG
09. DJ Matt
10. Adoo

Shazam (1 mjesec)

Istraživanje koje se odnosi na posljednjih mjesec dana kaže da nema značajnijih promjena, osim što iz prvih 10 čija je glazba imala najviše upita na Shazamu ispadaju Adoo i DJ Matt, a upadaju Mechanic Slave i Stiven Rivic.

Tule je mladi trap, future bass i house producent od kojeg možemo puno očekivati u budućnosti, a već sada je planetarno popularan.

Loreno Mayer je dance, EDM, trance producent koji trenutno živi u Irskoj. Izdaje za respektabilne labele – Enhanced Music, Black Hole Recordings, Cr2 Records, Interplay Records, Elliptical Sun Recordings, Excelsior Music, a glazbu mu podržavaju:

– Above & Beyond
– Nicky Romero
– QUINTINO
– Timmy Trumpet
– Markus Schulz
– ARTY
– Ferry Corsten
– Cosmic Gate


Mechanic Slave s trenutnim prebivalištem u Berlinu, nakon puno godina eksperimentiranja zadnjih nekoliko pronalazi se u mračnom, underground i groovy technu. Vlasnik je Red Section Recordsa, a od istaknutih radova svakako su remiksi Dave The Drummera, Samuel L. Sessiona i Ignition Techniciana.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk